Nu har Normal öppnat i Nässjö

2 min läsning Publicerad 30 maj 2024

Så var det äntligen dags! I dag var det premiär för Normals nya butik i Fenixgallerian. Kön med nyfikna och fyndsugna Nässjöbor ringlade lång.

 • data-srcset

  Normals vd Jan Nyberg och Nina Beckman som är butikschef i Nässjö.

 • data-srcset data-srcset

  Många shoppingsugna Nässjöbor köade inför öppningen.

 • data-srcset data-srcset
  +7
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • Se alla bilder från öppningen.

Normals vd Jan Nyberg fanns på plats för invigningen och var på ett strålande humör. Han berättade att han har stora förväntningar på Normals Nässjö-satsning.

– Vi har ju haft jättesuccé med att öppna butiker i superlägen i många stora städer. Just nu är vi ute och testar hur konceptet funkar i lite mindre städer, så man kan säga att Nässjö är en av testpiloterna. Alltid när vi öppnar har vi jättemycket kö och många kunder – men det intressanta är vad som händer när det blir vardag. Vi hoppas förstås att Nässjöborna tar Normal till sina hjärtan, precis som kunderna har gjort på andra ställen, sade Jan Nyberg samtidigt som han hoppade in och hjälpte butikschef Nina Beckman och hennes medarbetare.

Känt ansikte

Många Nässjöbor känner säkert igen Nina Beckman sedan tidigare. Hon har tidigare jobbat inom Hennes & Mauritz där hon har haft flera olika roller.

– Jag har jobbat i många olika städer och även varit med och öppnat ett flertal butiker. Jag var bland annat med och öppnade H&M i Nässjö 2012, där jag jobbade fram till 2017.

Sedan dess har Nina arbetat på ett IT-företag men när hon fick veta att Normal skulle etablera sig i Nässjö kände hon att det var en möjlighet hon inte ville missa.

– Jag har längtat tillbaka till branschen och att få vara med och öppna en ny butik på hemmaplan är oerhört roligt!, berättade Nina som är en hängiven Normal-kund.

– Innan jag började jobba på Normal brukade jag alltid besöka deras butiker så fort jag hade vägarna förbi. Varje gång jag besökte en butik upptäckte jag nya varor och det var omöjligt att lämna en butik utan att handla något. Det finns alltid en massa varor man ”behöver”.

Expansiv fas

Normal är inne i en expansiv fas och öppnar just nu många nya butiker runtom i Sverige, men även i andra länder där varumärket är etablerat. Med sitt centrala läge utmed Storgatan bidrar Normal till att vitalisera shoppingflödet i centrala Nässjö. Och kunderna kan förvänta sig en ständig ström av nyheter hos Nina och hennes Normal-gäng. Varje vecka kommer det in nya varor och erbjudanden.

– Jag gillar det höga tempot som det innebär att jobba i en Normal-butik. Det är kul att få driva och utveckla butiken på ett engagerat sätt, sade Nina Beckman.

– Mitt mål är att tillsammans med mitt team skapa en härlig stämning och ge våra kunder en trevlig upplevelse i vår nya fina butik.