Innovationsexpert går in i JSC styrelse

1 min läsning Publicerad 11 mars 2021

Från och med mars går Magnus Penker in i JSC:s styrelse. ”Han kommer med sin erfarenhet att utgöra en förstärkning på vår redan inslagna väg inom innovation”, säger styrelseordförande Stefan Wik.

Magnus Penker vid Growkomps spridningskonferens på Hooks Herrgård den 17 maj 2018.
Magnus Penker vid Growkomps spridningskonferens på Hooks Herrgård den 17 maj 2018.

Magnus Penker är grundare till Innovation360 Group som utvecklar världsledande teknik för innovationsutveckling. Innovation360 har varit huvudleverantör till Growkomp – ett utvecklingsprojekt som haft i uppgift att öka tillväxten och konkurrenskraften hos bolag i bland annat Nässjö. JSC har själva varit en av deltagarna i projektet och nu går Magnus Penker in som styrelsemedlem i it-bolaget.

– Jag går med i styrelsen för att JSC är ett sådant bolag som vill bidra till att lösa problem som gör världen lite bättre. Att bygga lite bättre lösningar, göra Sverige konkurrenskraftigt och göra det på ett hållbart sätt, säger Magnus Penker.

JSC har under flera års tid arbetat aktivt för att stärka sin innovationsförmåga, och erbjuder dessutom innovationsworkshops under namnet JSC Labs. Vid dessa tillfällen har ledningsgrupper på företag möjlighet att utforska nya affärsmöjligheter med AI och digitalisering på plats hos JSC. 

– Magnus Penker är en internationellt anlitad auktoritet inom innovation och disruptiv teknik. Han kommer med sin erfarenhet att utgöra en förstärkning på vår redan inslagna väg inom inte minst innovation, säger Stefan Wik, styrelseordförande.

Om Magnus Penker

Magnus Penker har nyligen släppt boken Play Bold: How to Win the Business Game through Creative Destruction. Marketing-gurun Philip Kotler har skrivit förordet och boken har hyllats av såväl Harvardprofessor Lynn W. Phillips som ett antal internationella auktoriteter på området. I boken pekar Magnus Penker på vad som kännetecknar företag som är framgångsrika med innovation och ägnar stor uppmärksamhet åt affärsutmaningar – och möjligheter – som globaliseringen medför. Han är grundare till företaget Innovation360 Group, ett företag med fokus på att stärka sina kunders innovationsförmåga och position på marknaden. Magnus Penker är flitigt anlitad föreläsare och har tidigare även publicerat boken How to Assess and Measure Business Innovation.

Erbjudande: Magnus Penker erbjuder dig som är intressent hos oss på Nässjö Näringsliv 2-timmars gratis rådgivning(om ditt bolag har en omsättning på minst 50 miljoner kronor) och 30% rabatt vid föreläsningar! >> Gå till erbjudande