Teamledarutbildning: motivation & effektiva möten

Datum: 26 april, 2019
Tid: kl. 08.00-13.00

Under 2017-2018 arrangerade vi för första gången en teamledarutbildning med ledarcoacherna Magnus Gnisterhed och Kim Karhu. Utbildningen blev väldigt uppskattad bland deltagarna. Därför startar vi nu en ny omgång för att ge fler chansen att stärka sitt ledarskap och få en ökad förståelse för hur team växer och utvecklas!

Din framgång som ledare mäts inte främst i din egen prestation utan i de resultat som du åstadkommer genom och tillsammans med andra! Därför är din egen utveckling som ledare och din förmåga att skapa och leda effektiva team avgörande för att nå uppsatta mål. Teamledarutbildningen med Magnus och Kim vänder sig till alla nivåer av ledarskap i företag och organisationer i syfte att stärka din förmåga att skapa och leda effektiva team.

Motivation och Effektiva Möten

I detta kursmoment kommer vi att jobba med:

• Grundläggande motivationsfaktorer
• Hur skapar vi en motiverande miljö?
• Ledarens kommunikativa färdigheter
• Att leda effektiva möten
• Rollspel, gruppledning

Datum

Fredagen den 26 april 2019

Tid

Klockan 08.00-13.00 (lunch ingår)

Plats

Karlagatan 3, Nässjö Näringsliv

Kostnad

Kostnad per tillfälle: Intressent 3000:- ex. moms, övriga 4000:- ex. moms.

Teamledarutbildningen består av 4 fristående halvdagskurser med Magnus Gnisterhed som huvudsaklig föreläsare. Detta utbildningstillfälle är det fjärde och sista.

Övriga teman och datum i kursen är:

12 oktober 2018 – Utvecklande ledarskap
16 november 2018 – Kommunikation/DISC
8 mars 2019 – Att bygga effektiva Team


 

Anmäl dig till utbildningstillfället 26 april: 

Din mejladress

Önskemål om specialkost.
 


 
Magnus Gnisterhed (Jönköping) och Kim Karhu (Göteborg) driver tillsammans podcasten: Ledarskap med Magnus och Kim som under det senaste året nått över 1 miljon lyssningar. I podden delar Magnus och Kim med sig av strategier för ledarskapsutveckling i syfte att du ska utvecklas och växa som ledare. Tillsammans har de en lång erfarenhet av ledarträning i flera länder och i många olika typer av bolag och organisationer. De är också väl anlitade föreläsare och konferenciärer i sammanhang som fokuserar på ledarskap och ledarutveckling. Läs mer om dem i en intervju som NNAB tidigare gjort med dem.

 

Publicerad 2017-06-19 | Av: Jacob Sundberg