Informationsträff: Ledarutveckling för innovation

Datum: 27 februari, 2018
Tid: kl. 15.00-17.00
Skärmavbild 2018-02-07 kl. 11.58.07
Vem vill jobba med dig imorgon – och varför? Det du erbjuder idag – kommer någon att vilja betala för det? Alla snackar om digitalisering – gör du det?

 

Internationella Handelshögskolan (JIBS) och Tekniska Högskolan (JTH) bjuder in till deltagande i en kvalificerad ledarutvecklingsgrupp (LUG), ett utvecklingsprojekt som sätter framtiden, innovation och ledarskap på agendan. Exempel på utmaningar att arbeta med är hållbarhetsfrågor, kompetensförsörjning och ledarskap för innovation och förnyelse.

Gruppen träffas 7 gånger under ca 1 år tillsammans med en processledare, en forskare och två studenter. Varje träff är fyra timmar.

Målgrupp

Chefer, ledare och stabspersoner.

Datum för infoträffar: 27 februari och 28 februari (välj den dag som passar dig)
Tid: 15.00-17.00
Plats: Träcentrum

Intresserad?

För att anmäla dig till informationsträffen, mejla Karin Havemose/Tekniska Högskolan i Jönköping karin.havemose@ju.se Ange vilket datum som passar.

>> Ladda ned folder

 
Om arrangören
Ledarutvecklingsgrupperna (LUG) är en del i ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kamprads Stiftelse, Region Kronoberg, Regionförbundet i Kalmar län, Region Jönköpings Län, Linnéuniversitetet och Jönköping University.

 

Publicerad 2018-02-07 | Av: Nicole Erkensten