OBS! Det är evenemanget har redan ägt rum.

Vd-nätverket

26 november kl. 08.00 – 11.30 Träcentrum, NässjöHitta hit

Vd-nätverket ger dig chansen att tillsammans med andra i chefsposition ventilera de svåra, roliga, omöjliga och fantastiska utmaningar som kommer med rollen som vd – en unik möjlighet till personlig och organisatorisk utveckling.

Den 26 november är du välkommen att testa på vd-nätverket! Nätverket har funnits sedan 2015 och tar löpande in nya deltagare som vill komma utanför den egna organisationen och tillsammans med andra i chefposition anta ett coachande helikopterperspektiv.

Målgrupp

Nätverket kallas vd-nätverket, men riktar sig förutom till vd:ar även till platschefer, HR-chefer och andra som har en ledande befattning.

Upplägg/antal träffar

Vi träffas sex halvdagar per år. Värdföretagets representant tar taktpinnen och håller ett anförande som kan innehålla såväl goda exempel som utmaningar – tillräckligt generellt för att alla ska kunna bidra, men tillräckligt specifikt för att arbeta med konkreta frågeställningar. Utifrån detta leder vår nätverksledare Michael Kullberg samtalet där du som deltagare bidrar med dina perspektiv, råd och erfarenheter. Konceptet bygger på ett ömsesidigt givande och tagande där innehållet skapar värde för såväl företagen som för individerna. 

Om nätverksledaren

Michael Kullberg, verksamhetsutvecklare på Montico, har över 30 års erfarenhet från olika chefsroller inom näringslivet, senast vd för Stiga. Michael har varit med i nätverket under många år och har för Monticos räkning startat upp nio olika lokala nätverk som han nu driver och utvecklar.

Deltagaravgift

19.500:- exkl. moms för intressenter i Nässjö Näringsliv
25.000:- exkl. moms för övriga

Plats

Hos nätverksmedlemmen Nässjö Lärcenter på Framtidsvägen 1 i Nässjö.

Anmälan

För frågor och anmälan till mötet, kontakta Michael Kullberg på 073-920 31 18 eller michael.kullberg@montico.se.

Arrangör

Nässjö Näringsliv AB

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.