Nässjö Näringsliv knackar på hos Eldon Installation och HT Ställverk

OBS! Det är evenemanget har redan ägt rum.

Nässjö Näringsliv knackar på hos Eldon Installation och HT Ställverk

1 oktober kl. 16.00 – 18.00 Petter Jönssons väg 1, NässjöHitta hit 245:-/person exkl. moms för intressenter i Nässjö Näringsliv AB och 450:-/person för övriga

Välkommen till ”Nässjö Näringsliv knackar på…”! En mötesform som drog igång förra året där vi besöker företag i kommunen för att få en inblick i deras verksamheter, ställa frågor och mingla. Den 1 oktober besöker vi Eldon Installation och HT Ställverk!

Efter en vår med väldigt många digitala möten och nästan inga fysiska träffar så tror vi att det finns behov av att mötas på riktigt. ”Nässjö Näringsliv knackar på…” är en serie av event där vi besöker företag i kommunen och får tid att mingla med varandra. Eventet följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Program

  • Corona-säkert mingel med en enklare måltid.

  • Jonas Sandqvist, vd för Eldon Installation AB och Magnus Jansson, vd för HT Ställverk berättar om en spännande utveckling för två systerföretag som delar samma ägare och samma lokaler. De berättar även om det gemensamma uppdraget att genom smarta elfördelningssystem skapa ett energieffektivt och hållbart samhälle.

  • Rundvandring i lokalerna där vi får titta på allt från slutmontering till nya elprodukter.

  • Claes Johansson, vd på Nässjö Näringsliv svarar på frågorna: ”Hur är temperaturen i näringslivet i Nässjö kommun? Och vad är på gång?”

Viktig information!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19 och i dagsläget kommer vi att kunna genomföra ”Nässjö Näringsliv knackar på…”. Om vi däremot måste ställa in eventet på grund av viruset kommer vi inte att ta ut någon anmälningsavgift. (Betalning sker först efter att eventet har genomförts). Vi vill även passa på att be dig som deltagare att inte komma om du känner dig det minsta sjuk eller lätt förkyld. Om du inte kan komma på grund av sjukdom behöver du inte heller betala avgiften.

Anmälan

Anmälan är stängd!

Det kostar 245:-/person exkl. moms för intressenter i Nässjö Näringsliv AB och 450:-/person exkl. moms för övriga. Vid utebliven avanmälan betalas full avgift.

Kontakt

Har du några frågor om träffen? Kontakta nedan person!

Erik Nygårds
Affärsutvecklare

0380-474 77
erik@nnab.se

Arrangör

Nässjö Näringsliv

Medarrangörer

eldon
HT Ställverk

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.