Nu har Ur & Penn öppnat i Fenix Gallerian i Nässjö

2 min läsning Publicerad 25 november 2019

Under en och samma vecka har Nässjö haft tre butiksöppningar! I torsdags öppnade Biltema, på fredagen kom Dollarstore och i lördags slog Ur och Penn upp dörrarna i Fenix Gallerian. “Jag tror vi kommer passa in bra i Nässjö stad. Vi har ett sortiment som många kan tycka om och vi attraherar många olika kundgrupper”, säger Andrea Sjögren, butikschef för Ur och Penn i Nässjö.

 • data-srcset

  Och dagen efter Dollarstore var det dags för invigning av Ur & Penn i Fenix Gallerian.

 • data-srcset data-srcset

  Andrea Sjögren, butikschef.

 • data-srcset data-srcset
  +5
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset

Ur & Penn är en klassisk svensk butikskedja som såg dagens ljus för 76 år sedan. Idag har kedjan 110 butiker runt om i Sverige och nässjöbutiken blir nu nummer 111.

– Vi gillar att satsa i lite mindre orter som vi ser expanderar. Läget är viktigt för oss, men även hur vi ser på framtiden för de städer vi etablerar oss i, säger Emilia Hansson, regionchef för Ur & Penns sydregion. Det är också roligt att se satsningen på Fenixgallerian och de insatser som har gjorts för att skapa en bra och trivsam plats för shopping här i Nässjö, fortsätter hon.

Butiken i Fenixgallerian är utformad efter Ur & Penns nya koncept med uppfräschad inredning och bland annat ett utökat smyckessortiment.

– Vi har satsat på smycken i 9 och 18 karats guld och silversmycken. Vi har även gjort om butiksinredningen och moderniserat hela vårt koncept, berättar Emilia Hansson.

Klockor är fortfarande en viktig del i sortimentet och på hyllorna i Nässjöbutiken finns hela 17 olika märken till försäljning.

– Hos oss kan du även lämna in din klocka på reparation. Enklare reparationer som till exempel batteribyten, trycktester och kortning av länkar fixar vi direkt i butiken och lite mer avancerade ingrepp i urverket skickar vi till vår service där våra urmakare jobbar, säger Emilia Hansson.

Butiken kommer i ett första skede att sysselsätta fyra personer; en butikschef och tre butikssäljare. De har genomgått upplärning för att redan från start ha koll på produktsortimentet.

– Det ska bli väldigt kul att få vara med från starten här i Nässjö, säger butikschef Andrea Sjögren. Dessutom känns det bra att få vara med att bidra till att skapa en levande och attraktiv Fenixgalleria, avslutar hon.

Ur och Penn har öppet vardagar 10.00-18.00 och planerar att ha öppet lördagar 10.00-15.00.