Nässjö Näringsliv knackar på hos Schenker Logistics

10 februari kl. 17.00 – 19.15 Schenker Logistics, NässjöHitta hit 345:- som intressent, 795:- för övriga priser exkl. moms

Välkommen till ”Nässjö Näringsliv knackar på…”, mötesformen där vi besöker företag i kommunen för att få en inblick i deras verksamheter, tid att ställa frågor och mingla. Den 10 februari besöker vi Schenker Logistics!

DB Schenker är en global logistikleverantör som tillhandahåller kompletta logistiklösningar, transporter och relaterade hanteringstjänster till marknaden. DB Schenker ägs till fullo av Deutsche Bahn. Schenker Logistics AB är en 3PL (TPL) leverantör av lager och hanteringstjänster. På anläggningen i Nässjö, som är en av ca sju logistikcenter i Sverige, är man specialiserade och branschledande på att hantera servicelogistik med tillhörande verkstadstjänster.

Program

  • Inledande mingel med en enklare måltid.

  • Schenker Logistics presenteras av Oskar Samuelsson, platschef i Nässjö och hans kollega från det svenska huvudkontoret i Göteborg, Anders Holmberg, Head of Business Development & Solution Design.

  • Vad är 3PL? Vad är egentligen tredjepartslogistik och hur har den utvecklats genom åren? Hur kan man utnyttja alla tjänster på ett optimalt sätt och finns de eventuella begränsningar för de som vill outsourca sin logistik? Tips och konkreta punkter att ta med sig då man ska sätta sig ner med en 3PL leverantör!

  • Framtiden inom lagerhantering. De senaste åren så har teknikutvecklingen inom lagerhantering formligen exploderat med olika typer av automation och teknik. Schenker har både inom Sverige och globalt varit tidiga att anamma nya tekniker. Hur har automationen utvecklats genom åren och varför så populär nu? Vad ska man tänka på om man är nyfiken på tekniken och vad tillför den faktiskt till en effektiv lagerhantering? Schenker Logistics kommer visa på ett par konkreta exempel och tankar att ha med sig!

  • Rundvandring i de nyrenoverade lokalerna.

  • Claes Johansson, vd på Nässjö Näringsliv svarar på frågan: ”Vad händer i Nässjö?”

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Det kostar 345:-/person exkl. moms för intressenter i Nässjö Näringsliv AB och 795:-/person exkl. moms för övriga. Vid utebliven avanmälan betalas full avgift.


Ange eventuella önskemål om specialkost:

Godkänner du att vi visar ditt namn i deltagarlistan till detta arrangemangFler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.