OBS! Det är evenemanget har redan ägt rum.

Näringslivsträff – innovation & företagsomvandling

16 november kl. 16.00 – 20.00 Höglands LogistikHitta hit 595:-för intressenter, 895:- för övriga (exkl. moms)

Äntligen är det dags igen! Den 16 november är ni varmt välkomna på näringslivsträff hos Höglands Logistik som tillsammans med Finnvedens Lastvagnar och #ÄLSKAPLÅT arrangerar höstens träff.

På höstens stora näringslivsträff får vi lära oss mer om effektiv lagerhållning och hållbara transporter. Finnveden Lastvagnar finns på plats och visar upp det senaste när det gäller miljövänliga lastbilar.

Huvudtalare för kvällen är Magnus Penker, en internationellt känd ledare inom innovation, hållbarhet och företagsomvandling. Magnus är idag VD och grundare av Innovation360-koncernen, med sitt huvudkontor i Stockholm och New York. Han är en erfaren talare och en prisad entreprenör som inspirerar många.

Som ett resultat av Magnus framgångar har han blivit hedrad med Business Worldwide Magazine priset som ”Most innovative CEO Sweden 2016”. Utnämnd som en ”Global Top 100 CEO” av CEO Monthly year 2018. Han har även lanserat 10 nystartade företag och sålt drygt 30 små- och medelstora företag över Europa.

Vi kommer också få möta Anna Giss och Anne Johansson från #ÄLSKAPLÅT som berättar om sin utvecklingsresa från företagsstart till ett ungt och stabilt företag.

Under kvällen bjuds det på en trevlig middag och musikunderhållning från gruppen Lilo.

Datum, tid och plats

Datum: Onsdagen den 16 november
Tid: 16.00-20.00, insläpp från 15:45
Plats: Höglands Logistik

Anmälan

Anmälan stängd

Fyll i formuläret nedan, kostnaden är 595:- exkl. moms för intressenter i Nässjö Näringsliv AB. För övriga är kostnaden 895:- exkl. moms. I priset ingår mat, dryck, fika och en bok av Magnus Penker.

Varmt välkommen!

Deltagarlista

Nyfiken på vilka som hittills har anmält sig till träffen? >> Gå till anmälningslistan!

Bilder från tidigare näringslivsträff


Frågor

För mer information och frågor, kontakta Erik Nygårds, konferencier för kvällen!

Erik Nygårds
Affärsutvecklare

0380-474 77
erik@nnab.se

Arrangörer

Nässjö Näringsliv
Höglands Logistik
Finnvedens Lastvagnar
Älska plåt

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.