OBS! Det är evenemanget har redan ägt rum.

Hur ser det ekonomiska läget ut i Småland?

5 Mars kl. 14.30 – 15.15 Träcentrum, Framtidsvägen 1 NässjöHitta hit Kostnadsfritt

Nordea presenterar ett nytt nummer av sin konjunkturrapport Regionala Utsikter med fokus på det ekonomiska läget och utvecklingen i Smålandsregionen.

Torsdagen den 5 mars bjuder Nordea in till eftermiddagsfika på Träcentrum. Då kommer Susanne Spector, senioranalytiker på Nordea, svara på frågor som: Hur ser utvecklingen ut för den inhemska ekonomin? Vart är konjunkturen på väg? Ökar eller minskar sysselsättningen i regionen?

Om talaren

Susanne Spector är senior makroanalytiker på Nordea Markets och ansvarar bland annat för de regionala konjunkturprognoserna. Innan dess var hon på Svenskt Näringsliv där hon bland annat jobbade med avtalsrörelsen och integrationsfrågan. Susanne har också en doktorsexamen i nationalekonomi från Uppsala universitet. Hon kommer att prata om det ekonomiska läget, dels globalt för att sedan tratta ner det till Sverige och Småland.

>> Anmäl dig här senast 28 februari!

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.