Hundratusentals kronor mer i pension

28 april kl. 18.00 – 19.00 Online

Vill du få koll på ditt pensionssparande? Jobbar du som vd, ägare och/eller ingår i en ledningsgrupp? Då är detta seminarium för dig!

För dig som är vd, ägare eller ingår i ledningsgruppen är en bra planering av din pension extremt viktig för framtida inkomst. Skillnaden på en bra eller dålig plan kan innebära hundratusentals eller till och med miljoner kronor i skillnad över en längre tid. Skandias erfarenhet är tyvärr att alltför många gör onödiga misstag, och går miste om fina möjligheter, främst vid uttag av pension. Det kan till exempel innebära att du skattar bort mycket kapital i onödan, att det saknas skydd för familjen eller att dina pengar förvaltas på ett sämre sätt. 

Välkommen på ett seminarium där Skandia berättar hur du kan optimera din pension och vad som är viktigt i planering och uttag, oavsett om du just nu bygger upp din pension eller planerar att gå i pension snart.

Anmälan

Anmälan dig senast fredagen den 23 april till jkpg@skandia.se. Ange namn och mejladress till de som vill delta.

När du är anmäld och fått en plats skickar Skandia en länk till dig med instruktioner för hur du deltar och lyssnar.

Frågor

Har du frågor kan du ringa eller mejla Maria Bjälvegård på 036-199614 eller maria.bjalvegard@skandia.se.

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.