Elvira Eklund ser till att vi syns

Elvira Eklund ersätter Nicole Erkensten som marknadskoordinator under ett långtidsvikariat. ”Mitt mål är att fortsätta nå ut med Nässjö Näringslivs viktiga budskap till företag: att här finns det hjälp att få!”

Snabbfakta:

Titel: Marknadskoordinator
Anställd: Juni 2022
Personliga intressen: Digitala kanaler, padel och träna med sin hund Buster

Arbetsuppgifter:
• Marknadsför Nässjö Näringslivs tjänster och etableringsmöjligheter i Nässjö
• Ansvarar för våra webbplatser och sociala kanaler
• Skriver nyheter om oss och satsningar i näringslivet
• Sprider våra egna och intressenternas utbildningar och event, samt lediga lokaler/tomter och erbjudanden.

Elvira Eklund började jobba hos oss direkt efter sin examen från Medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet på Jönköping University. Hennes intresse för marknadsföring har funnits där länge, redan från när hon gick samhäll/media på gymnasiet. I skolan fastnade hon extra för skrivande och digitala kanaler. Tack vare språkstudier, resor och längre vistelser i USA och Hong Kong behärskar också Elvira det engelska språket bra.

Som vikarierande marknadskoordinator marknadsför Elvira Nässjö lokalt, nationellt och internationellt. Syftet är att locka fler företag att starta, utveckla och etablera sig här. Även uppdrag som att lyfta fram Nässjö Näringslivs tjänster och starka vilja att hjälpa till där vi har möjlighet ligger på Elviras bord.

”Jag är väldigt glad över att få vara en del av Nässjö Näringsliv under en tid framöver. Visionen om att skapa en expansiv kommun med ett fantastiskt näringslivsklimat ligger mig extra varmt om hjärtat, då jag själv är uppvuxen i Nässjö.”

När ska du kontakta Elvira?

När du har frågor om pressbilder och pressmeddelanden eller om du är intressent och vill synas med ditt event, erbjudande eller lokal/tomt på vår webbplats.

Elvira Eklund
Marknadskoordinator

0380-474 78
elvira@nnab.se