Utveckla

20140604_utveckla_tillverkande_1

Tillverkande företag i tillväxt

Tillväxt i tillverkning har under flera decennier utvecklats till ett kluster med tillverkande företag. Här finns en rad högeffektiva företag på den internationella marknaden. Den småländska entreprenörsandan har bidragit till den goda arbetsviljan och inte minst kompetens som gått i arv från generation till generation. Klustret innefattar företag inom trä, metall och plasttillverkning.

Vi på Nässjö Näringsliv AB har ända sedan 90-talet bidragit med att stödja nya företag såväl som redan etablerade företag att utvecklas vidare. Vårt unika arbetssätt OneDoor-metoden bidrar till att vi är med hela vägen under företagets resa mot vida världen och stödjer ledningen. Vi har samlat på oss ett gediget kontaktnäverk med bland annat styrelse- och kompetensresurser och mentorer.

OneDoor-metoden

När du går igenom dörren till Nässjö Näringsliv AB, har du omedelbart tillgång till en omfattande kompetensbredd. Detta har vi valt att kalla OneDoor – den unika metoden för snabb, smidig service och goda råd i förtroende.
Arbetssättet samlar kommunens alla interna och externa resurser för att stärka servicen mot redan verksamma företag och de som har planer på nyetablering. Med andra ord – en kontakt ger all service du behöver!

Läs mer om OneDoor-metoden här!

Vårt arbetssätt

Vi på Nässjö Näringsliv AB skapar rätt förutsättningar för att kunna växa med ditt företag. I hela vår process har vi ett coachande förhållningssätt.
– Vi börjar med en företags- och kompetensanalys för kartläggning av behovet.
– Utifrån kravprofilen kan vi därefter rekrytera rätt kompetens/resurser och etablera en handlingsplan över ett års tid, därefter utvärderar vi resultaten.

Skärmavbild 2014-06-09 kl. 11.20.25