Starta eget-kurs

20151207_starta_eget_kurs2

Har du nyligen startat företag eller funderar du på att göra det? Då ska du gå vår Starta eget-kurs!

Under vår Starta eget-kurs får du den information som du behöver för att kunna ta steget från idé till företag. Föreläsare kommer att inspirera dig och du kommer att får mängder med råd och tips. Steg för steg guidas du genom de viktigaste delarna i hur du praktiskt arbetar med att starta och driva eget. Se det också som ett tillfälle att skapa ett kontaktnät med både näringsliv och andra som är nyföretagare. Inga förkunskaper krävs.

Kursstart 8 oktober 2018

Anmäl dig redan nu till höstens kursstart! Vi träffas 7 måndagskvällar i rad med start den 8 oktober. Träffarna är mellan klockan 17.15-21.00. Om du inte har möjlighet att gå höstens kurs, kan du alltid gå på våren. Vi genomför kursen varje vår och höst.

Kostnad

Kostnaden för att gå Starta eget-kursen, inklusive material och fika, är endast 400 kronor!

Plats

Träcentrum, Framtidsvägen 1 Nässjö

Kursinnehåll
  • Entreprenörskap
  • Affärsidé och affärsplan
  • Finansiering
  • Skatter
  • Bokföring och kalkylering
  • Affärsjuridik och försäkringar
  • Försäljning och Marknadsföring

 

>> Se höstens schema här!

Ovan schema är preliminärt och kommer att uppdateras.
 

Anmälan

Anmälan är stängd.
 Starta eget-kurs

Kontakt

Peter Johansson, affärsutvecklare på Nässjö Näringsliv AB, är ansvarig för Starta eget-kursen. Tveka inte att kontakta honom om du har frågor.

Telefon: 0380 – 474 73
Mejl: peter.johansson@nnab.se

 


 

Tidigare deltagare


Starta eget-kurs

”Starta eget kursen var det där sista som verkligen fick mig att ta beslutet att ’nu kör vi’. Inspirerande, lärorikt och med en perfekt mix av alla steg i processen.” – Roger Cefalk, som tillsammans med sin son Fredrik Cefalk startade MSG – Miljö och Säkerhetsgruppen

 


Starta eget-kurs

”För mig var kursen väldigt värdefull. Jag fick konkreta råd vilket gjorde det lättare för mig att våga satsa” – Sara Lindberg, som efter kursen startade företaget Friska Arbetsplatser.

 


Starta eget-kurs

”Att starta företag börjar oftast med en idé, men det behövs mycket mer än en idé för att verkligen starta en egen verksamhet. Att gå Nässjö Näringslivs Starta eget-kurs hjälpte mig att förvandla idéerna till verklighet och börja förstå vad som skulle krävas för att starta eget.” – Sofia Lind, som efter kursen startade företaget Infraservice Group Scandinavian AB som 2015 blev årets supergasell!(Sveriges snabbaste växande företag).