Ny bok: Become the Leader Others Want to Follow

Become the Leader Others Want to Follow är titeln på en ny bok som skrivits av Christer Rasmusson. I boken presenterar han fyra principer för att bli en ledare som andra vill följa, med stor betoning på vill.

Christer Rasmussons nya bok kommer ut i november.

Nässjö Näringslivs Starta eget-kurs är en av många platser där Christer Rasmusson har föreläst.

Christer Rasmusson har inspirerat och coachat hundratals människor i ledarskap och personlig utveckling. Sedan han startade sitt företag McCarthy Business Consulting år 2004 har han coachat över 350 personer och hållit i över 300 föreläsningar och workshops. För tre år sedan debuterade han som författare med boken Turn Your Vision Into Reality och nu släpper han ytterligare en bok.

– Det är skillnad på att vara chef och att vara ledare. Att vara chef är en titel, men att vara ledare är att vara en person som andra vill följa och ser upp till. Det är inte en position man får, utan en som man tar. I Become the Leader Others Want to Follow presenterar jag fyra principer för att bli en ledare och dessutom får gruppen, teamet eller företaget att prestera mer än vad de själva trodde någonsin var möjligt, säger han och fortsätter:

– Principerna handlar om hur vi får rätt mindset, hur vi får medarbetarna att brinna för målen och visionen, hur vi kan kommunicera bättre och den sista principen visar hur vi kan skapa tid för att jobba med de tre första principerna.

Frukostseminarium den 19 oktober
McCarthy Business Consulting är intressent hos oss på Nässjö Näringsliv och under hösten arrangerar vi frukostseminarier tillsammans på Nässjö Business Park. Den 19 oktober föreläser Christer Rasmusson om samma ämne som i den nya boken.

– Att bli en ledare som andra vill följa har jag föreläst många gånger om och boken är skriven utifrån det seminariet, så om man är intresserad av att det här ämnet är man varmt välkommen, avslutar han.

Höstens seminarier med Christer Rasmusson
12 oktober: Framgång genom att vinna andras förtroende
19 oktober: Bli den ledare som andra vill följa
9 november: Så får du alla att dela samma mål och vision
23 november: Så går du från vart du är till vart du vill komma

Publicerad 2018-10-05 | Av: Nicole Erkensten