Women Only

Women Only

 

Varmt välkommen till nästa träff som går av stapeln torsdag 20 april kl 16.30-ca 19.30.

Vi träffas i foajén till Hotell Högland kl 16.30. Efter rundtur sitter vi ner och tar del av Christer Rasmussons föreläsning om:
Konsten att behålla fokus på det som är viktigast och att få tiden att räcka till.

– Behålla fokus på det som är viktigast
– Skapa en bättre balans mellan alla roller
– Få en struktur till att uppnå dina mål
– Nå ännu bättre resultat

Detta seminarium är utvecklat för att hjälpa dig att uppnå ännu bättre resultat, både inom det privata såväl som i din karriär. I detta seminarium kommer McCarthy att ge dig konkreta råd i hur du kan identifiera vad som skall ha högsta prioritet, och hur du kan behålla fokus på det – hela tiden.

Något lätt att äta kommer att serveras under kvällens gång. Vi avslutar runt kl 19.30. För dig som vill finns då möjlighet att fortsätta umgås nere i Hotell Höglands härliga spa-avdelning där förfriskningar finns att köpa.

 

Anmäl dig till nästa träff (20 april):

Din mejladress

Jag har behov av specialkost eller har följande allergierWomen Only är nätverket för dig som är en kvinnlig företagare eller anställd befattningshavare i huvudsak från Nässjö!

Women Only startades för 6 år sedan med syftet att tillgodose det behov som fanns för kvinnor att utbyta idéer, låta sig inspireras och knyta nya affärskontakter. När vi tillsammans knutit goda affärskontakter och lärt känna varandra blev nästa naturliga steg att utveckla nätverket. Inriktningen blev personlig utveckling (2014/2015) och syftet var att deltagarna genom individuell utveckling skulle bli starkare i sin yrkesmässiga roll och därigenom nå organisatorisk och affärsmässig tillväxt. Sedan fortsatte Women Only på inslagen bana men vände perspektivet utifrån och in (2015/2016). Hur uppfattas jag? Vilka intryck gör jag på andra i min närhet? Hur påverkas jag av min omgivning?

Tema för träffar 2016-2017

Ge och ta! – så lyder temat och nästa verksamhetsårs utveckling av Women Only. Under årets träffar kommer det att handla om utveckling av företagande/ledarskap, etik och moral, kommunikation, Jantelagen och prestationsutveckling.

Nytt tillvägagångssätt

“Personlig utveckling”, ”mer tid för diskussion och reflektion samt att hjälpa varandra” och “fortsätta på inslagen bana med utvecklande och utmanande ämnen” är några av omdömena som kommit in i samband med vår utvärdering. Därför tänker vi ägna nästa verksamhetsårs träffar till vår variant av ”Heta stolen”. Kortfattat handlar det om att vi gemensamt tar oss an en frågeställning som någon av deltagarna har.

Syfte

– Ge och ta!
– Fortsätta vår personliga utveckling vilken ger oss en större kännedom och förståelse för oss själva och vår omgivning
– Få perspektiv, inspel och nya idéer
– Fortsätta bygga relationer som i förlängningen kan leda till affärer och samarbeten

Antal träffar: 4

– 8 september 2016 kl 16.30-18.30, Träcentrum
– 9 november 2016 kl 16.30-18.30 Träffen flyttad till 5 december! 16.30-21.00 (18.30-21.00 föreläsning med Christian Wass)
– 21 februari 2017 kl 16.30-18.30
– 20 april 2017 kl 16.30-19

(Av erfarenhet har vi sett att det ofta finns behov av att mingla, bubbla, fortsätta prata och ventilera efter själva planerade träffens innehåll, så ha gärna det i åtanke och lägg till någon halvtimme när du planerar in träffarna i din kalender.)

Varmt välkommen att kontakta nätverksledare Anna Palmgren om du är intresserad av att gå med i nätverket eller för mer information.


 

 

Kostnad

1500 kr/år, ex moms för medlemmar i NNAB
1800 kr/år, ex moms för övriga

Nätverksledare

Anna Palmgren, 070-966 32 39, women@nnab.se

Projektledare

Leyla Is, 070-313 65 50, leyla.is@nnab.se