Lediga lokaler och mark

Vi hjälper dig!

Letar du efter lediga lokaler eller mark? Nässjö är känt för sin lojala, kunniga och effektiva arbetskraft och har ett utomordentligt läge såväl logistiskt som kostnads- och pendlingsmässigt. Hör av dig till oss med en kravspecifikation så hjälper vi dig att hitta en lokal eller mark efter just dina behov. Utifrån dina krav gör vi en analys och återkommer med förslag på lösningar.

Ta gärna själv en titt bland våra lediga lokaler här nedan eller läs om våra kontorshotell och markområden.

 

Sök lediga lokaler och markområden

För närvarande är följande lokaler och markområden lediga:

Butikslokaler 3st

Kontorslokaler 19st

Produktions- och lagerlokaler 14st

Mark 1st


Kontorshotell

Perfekta lösningen för dig som nyföretagare!


Hyra lokal i Nässjö

Nässjö Industriby

Nässjö Industriby erbjuder moderna industrilokaler genom ett flexibelt modulsystem. Som nyföretagare får du 100 kvadratmeter gratis de tre första månaderna. Det ger dig som företagare tid att testa din idé, laborera och göra din prototyptillverkning. Samtidigt får du stöd från en affärscoach, Science Park-systemet och har tillgång till en mentor det första året. >Nässjö Industriby

 


Hyra lokal i Nässjö

Nässjö Business Park

Nässjö Näringsliv AB förvaltar Nässjö Business Park där vi erbjuder fullt utrustade kontorsplatser i en kreativ miljö. Som nybliven entreprenör erbjuder vi en kostnadsfri arbetsplats i tre månader. Det första året har du även full tillgång till rådgivning hos våra rutinerade affärscoacher.
>Nässjö Business Park

 

Mark


Lediga lokaler och mark i Nässjö

Från Nässjö når du 80 procent av Sveriges befolkning på tre timmar. Här finns det gott om planlagd och terrasserad industrimark. Vid Södergårdens industriområde finns cirka 250 000 kvadratmeter. Längs riksväg 40 finns i kvarteret Svarven med cirka 75 000 kvadratmeter i närhet till en av Sveriges ledandes kombiterminaler.

Det finns också mindre markområden i andra delar av Nässjö och runt om i kommunen. Ett exempel är Forserum, där finns ca 10 000 kvadratmeter som ligger nära riksväg 40. I anslutning till Logistic Park Nässjö vid södra stambanan finns tillgänglig mark lämplig för större industri- och logistiketableringar.

 

 

Kontakt Nässjö Näringsliv AB

Telefon: 0380-474 70
E-post: info@nnab.se