Teamledarutbildning: att bygga effektiva team

Datum: 2 mars, 2018
Tid: kl. 08.00-13.00

Under våren 2017 medverkade Magnus Gnisterhed och Kim Karhu med ett uppskattat inspirationsseminarium på NNAB:s stora näringslivsträff på Draka Kabel. Nu följer vi upp detta med en fördjupad teamledarutbildning tillsammans med Magnus och Kim.

magnusokimDin framgång som ledare mäts inte främst i din egen prestation utan i de resultat som du åstadkommer genom och tillsammans med andra! Därför är din egen utveckling som ledare och din förmåga att skapa och leda effektiva team avgörande för att nå uppsatta mål. Teamledarutbildningen med Magnus och Kim vänder sig till alla nivåer av ledarskap i företag och organisationer i syfte att stärka din förmåga att skapa och leda effektiva team.

I detta kursmoment kommer vi att jobba med Att Bygga Effektiva Team:

• Att skapa och forma ett team
• Teamutvecklingens olika faser
• Att leda sitt team genom konflikt
• Att identifiera felaktiga funktioner i team

Datum: Fredag 2 mars 2018
Tid: 08.00-13.00 (lunch ingår)
Plats: Nässjö Näringsliv AB, Karlagatan 3, Nässjö
Kostnad per tillfälle: Intressent 3000 kr ex moms, övriga 4000 kr ex moms (boka alla fyra tillfällen och få 2000 kronor rabatt). Teamledarutbildningen består av 4 fristående halvdagskurser med Magnus Gnisterhed som huvudsaklig föreläsare. Detta utbildningstillfälle är det tredje av fyra.

Övriga teman och datum i kursen är:

6 oktober 2017: Utvecklande ledarskap & nulägesanalys

24 november 2017: Kommunikation / Disc

13 april 2018: Motivation & Effektiva Möten

 


 

Anmäl dig till utbildningstillfället 2 mars 2018:

Din mejladress

Allergier eller övriga noteringarMagnus Gnisterhed (Jönköping) och Kim Karhu (Göteborg) driver tillsammans podcasten: Ledarskap med Magnus och Kim som under det senaste året nått över 1 miljon lyssningar. I podden delar Magnus och Kim med sig av strategier för ledarskapsutveckling i syfte att du ska utvecklas och växa som ledare. Tillsammans har de en lång erfarenhet av ledarträning i flera länder och i många olika typer av bolag och organisationer. De är också väl anlitade föreläsare och konferenciärer i sammanhang som fokuserar på ledarskap och ledarutveckling. Läs mer om dem i en intervju som NNAB tidigare gjort med dem.

Frågor?

Kontakta Jacob Sundberg
Tel: 070-628 16 01
Mejl: jacob.sundberg@nnab.se

Publicerad 2017-06-19 | Av: Jacob Sundberg