Näringslivsträff med Ishtar Touailat

Datum: 27 november, 2019
Tid: kl. 16.30-20.30

Den 27 november arrangerar vi näringslivsträff i Lanab Groups nybyggda lokaler i Nässjö! Kvällens tema är innovation, mångfald och integration och huvudgäst är ingen mindre än Ishtar Touailat, en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor!

I våras var närmare 180 anmälda till näringslivsträffen – mötesplatsen där vi, företagare, utbildningsaktörer, politiker, kommuntjänstemän och så vidare, träffas för att mingla, äta god mat och lyssna på spännande föredrag tillsammans. Den 27 november är det dags igen, anmälan är öppen!

 

Ur programmet:Ishtar Touailat – från betong till salong

Näringslivsträffen gästas den här gången av Ishtar Touailat, en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor, utsedd till årets IT-kvinna och en symbol för framtidens kvinnliga ledare. Hon brinner för värderingsstyrt ledarskap, inkluderande digitalisering och innovation – men också för hur mötet mellan människa och teknik är av central betydelse för framtidens ledarskap. Häng med i en rapp och spännande dialog mellan Ishtar och kvällens konferencier Erik Nygårds.

 Så blev Lanab Design – Lanab Group

Under kvällen får vi lyssna på Lanabs spännande resa med nybyggnation, uppköp och sammanslagning där allt har skett under ett år. Lanabs vd Niclas Lindqvist tar oss genom resan och berättar om vart företaget ska i sin utveckling och om hur kontorsmöbelbranschen utvecklas.

 Lyckas med ditt innovationsarbete

Niclas Claesson från Innovation 360 Group berättar om vilka steg som krävs för att nå resultat i sitt innovationsarbete och delar med sig av goda exempel. Han kommer även intervjua Petter Jacobs från JSC it-partner om deras nya arbetsätt kring innovation som lett till nya tjänster!

 ”Kultur slår struktur”

Företagskultur, d.v.s det som sitter i väggarna påverkar mer än det som sitter i pärmarna. Christer Johansson, från Codeq, har lång erfarenhet av kompetensförsörjning och företagsutveckling. Under näringslivsträffen delar han med sig av hur han tillsammans med bl.a. företagen i projekt Growkomp strategiskt och praktiskt arbetat med kompetensförsörjning och hur man konkret analyserat och utvecklat företagskultur, attityder och beteenden.

 Så utvecklas näringslivet i Nässjö kommun

Hur jobbar Nässjö Näringsliv för att bidra till utvecklingen av Nässjö kommun? Claes Johansson, vd på Nässjö Näringsliv presenterar några av de senaste satsningar man har gjort för att hjälpa företag att växa och utvecklas. Dessutom delar han med sig av hur det går för näringslivet i stort i Nässjö.

 Årets stipendiater är…

Var med när årets stipendiater i Karin och Lars Axeheims stiftelse presenteras. Utbildningstipendier som ska hjälpa företag i Nässjö kommun till nästa nivå!

 

Datum, tid och plats

27 november 2019
Klockan 16.30-20.30, vi öppnar portarna för mingel klockan 16.00
Lanab Group, Lerbacksgatan 7 I Nässjö

Kostnad

545:- exkl. moms för intressenter i Nässjö Näringsliv AB och deltagare i Growkomp-projektet
995:- exkl. moms för övriga

Anmäl dig nu!

Anmäl dig senast 22 november till näringslivsträffen. OBS! Du kan bara anmäla en person i taget.

Din mejladress

Önskemål om specialkost. 

Frågor?

Kontakta Erik Nygårds vid frågor om näringslivsträffen på tel. 0380-474 77 eller mejla erik.nygards@nnab.se
 

Arrangör:

 


 

 

Värdföretag:

 


 

 

Medarrangörer:

 

Publicerad 2019-10-17 | Av: Nicole Erkensten