Kickstarta din digitalisering

Datum: 16 maj, 2018
Tid: kl. 09.00-16.00

Vad är Kickstart Digitalisering?

Kickstart Digitalisering är ett initiativ med syfte att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering – oavsett var på resan man befinner sig.

Upplägg och omfattning

Under en workshopserie diskuterar vi möjligheterna med digitaliseringens framfart. Vi försöker hjälpa ditt företag att hitta en struktur för kommande digitala utmaningar. Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två kostnadsfria heldagar, bestående av en heldag och två halvdagar med workshops kring digitalisering. Det kommer att tilldelas två hemläxor för att påbörja den interna processen. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position.

Datum

Dag 16 maj (Heldag, lokal: Hörsalen)
Dag 2: 30 maj (Förmiddag, lokal: Almen)
Dag 3: 13 juni (Förmiddag, lokal: Hörsalen)

Adress

Träcentrum, Framtidsvägen 1, Nässjö

>> Läs mer och anmäl dig här!

 


 
Arrangörer: Teknikföretagen, IF Metall, Swedish Incubators & Science Parks, Swerea IVF, Rise, IUC, Tillväxtverket, Trä och möbelföretagen och Träcentrum.

 

Publicerad 2018-04-05 | Av: Nicole Erkensten