Frukostseminarium: Vässa företagets digitala affärsutveckling

Datum: 5 juni, 2018
Tid: kl. 07.30-09.00

Den 5 juni är du välkommen till Nässjöakademin på en inspirationsföreläsning om hur du blir ett digitalt proffs och börjar låta digitaliseringen bli en naturlig del av verksamheten.

 

Utvecklingen går snabbt framåt i den digitala världen och du behöver både kompetens och verktyg för att bryta igenom informationsbruset som ständigt flödar. Handen på hjärtat – har du tillräcklig kunskap om den digitala affärsutvecklingens möjligheter och fallgropar?

Helena Hjalmarson och Torbjörn Noaksson från Din Webbstrateg kommer till Nässjöakademin och berättar mer om hur du som jobbar helt eller delvis med digital affärsutveckling och kommunikation konkret kan arbeta med digital transformation och digitaliseringens utmaningar.

Under frukosten presenterar de även ett kommande kursutbud inom digital affärsutveckling som startar på Nässjöakademin i höst, bland annat Sökmotoroptimering (SEO) och SEM-manager (betald sökmarknadsföring).

Datum, tid och plats

Tisdagen 5 juni, klockan 07.30-09.00, Nässjöakademin, Framtidsvägen 1 (Träcentrum), Nässjö

Intresserad?

Anmäl dig senast den 30 maj till nassjoakademin@nassjo.se. Ange ev allergier i anmälan. Nässjöakademin bjuder på frukost. OBS! Begränsat antal platser.

 

Publicerad 2018-05-21 | Av: Nicole Erkensten