Framtidsmässa – marknadsför era yrkesroller/utbildningar

Datum: 16 mars, 2018
Tid: kl. 09.00-15.00

20171117_framtidsmassa

Den 16:e mars 2018 är det återigen dags för Framtidsmässan på Brinellgymnasiet! Årets mässa fokuserar på yrkesroller. Vilka yrkesroller ser du ett behov av att anställa redan nu och i framtiden? Ta chansen att inte bara marknadsföra själva företaget/organisationen utan även konkret visa på specifika yrken där det finns rekryteringsbehov. Nätverkande med andra företag i regionen får du på köpet.

Mässan är också ett tillfälle för er som utbildningsanordnare att marknadsföra era utbildningar. Eftersom företag från alla branscher kommer att ställa ut blir ni en viktig koppling för att visa vilka utbildningar som leder till specifika yrken där det finns behov av arbetskraft.

Nytt för i år är att alla utställare även får lyssna till Aron Andersson som håller en inspirationsföreläsning. Välkommen till Framtidsmässan 2018!

Arrangörer: Nässjö kommun – Nässjö Lärcenter, HR-avdelningen, Nässjöakademin och Brinellgymnasiet, Arbetsförmedlingen och Nässjö Näringsliv AB

Målgrupper

  • Elever i årskurs 8 i Nässjö kommun – ska välja utbildning till gymnasiet och ni har chans att påverka och inspirera dem till att välja ett program som i sin tur leder till ett jobb och kanske till och med ett yrke de inte visste fanns.
  • Samtliga elever på Brinellgymnasiet – kommer inom kort att välja framtida sysselsättning och ni har chans att påverka och inspirera dem till att välja framtida yrkesbana.
  • Elever på vuxenutbildningen – är snart anställningsbara. Ett gyllene tillfälle att rekrytera!
  • Arbetssökande –  är anställningsbara och klara för rekrytering.
  • Personer som vill byta yrkesbana – en mottaglig och motiverad målgrupp som kan vara anställningsbar direkt.

 

Program för mässan

16 mars | Kl. 09.00-15.00 | Brinellgymnasiet

09.00 Mässan öppnar
08.45-09.45 Information för åk 8
10.30-11.30 Elevföreläsning Aron Andersson(läs mer om Aron längre ned) för gymnasieelever i åk 2
12.10-12.45 Lunchföreläsning Aron Andersson för utställare
13.00-15.00 Seminarier för gymnasieelever åk 3
15.00 Mässan stänger

Vill du ställa ut?

Din monterplats

Som utställare får du tillgång till en monter i Brinellgymnasiets idrottshallar. Här får du en plats med bord, utrymme för roll-up, eluttag och trådlöst nätverk.

Kostnad

Pris 1 000:- (exkl.moms).Vid bokning av monterplats ingår föreläsning med äventyraren Aron Anderson, lunch och fika för två personer.  Det går även att köpa till lunch samt föreläsning för fler personer för en kostnad om 350:- (exkl. moms)/deltagare. Ta exempelvis med kollegor, ledningsgrupp och/eller din kund!

Anmälan till monterplats

Anmäl er genom att fylla i nedan formulär.

OBS! anmälan gäller för två personer. Om ni vill köpa till lunch och föreläsning för fler personer, skriv hur många extra personer ni blir i ruta 2. Det kostar 350:- (exkl. moms) för varje extra person. Glöm inte att nämna ev. allergier.

Din mejladress

Önskemål om specialkost.

Ange dina önskemål på kost tex laktosfri, ej vilka allergier mm du har. Uppgifter relaterade till hälsotillstånd räknas som en känslig personuppgift och det kan vi inte hantera inom ramen för GDPR i denna anmälan.


 

Frågor?

Kontakta någon av nedan personer:

Sarah Larsson (Nässjöakademin) 0380-51 72 99 eller sarah.larsson@nassjo.se
Emma Swärd (Brinellgymnasiet) 0380-51 74 17 eller emma.sward@nassjo.se


 

20171117_aronandersson

”Det handlar inte om vilka förutsättningar man har, utan vad man väljer att göra med dem.” – Aron Anderson

Aron Anderson

Aron är en äventyrare som har rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer för att inspirera andra att kämpa för sina drömmar. Han har deltagit i 4 Paralympics i 3 olika grenar, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 km över Ålands hav, skidat till Sydpolen och genomfört andra utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt. Hans motto är: Ju större mål – desto häftigare resa.

Under mässan kommer han att hålla en inspirationsföreläsning om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft.

 

Publicerad 2017-11-14 | Av: Nicole Erkensten