Företagsfrukost med NNAB och kommunledningen

Datum: 19 september, 2018
Tid: kl. 07.30-09.00


Platsvarumärket Nässjö – från ord till handling

Mitt i den pittoreska idyllen Småland, bland röda stugor med Bullerbykänsla, tornar något helt annat fram. Rebelliskt och levande. En plats med en egen stil som är formad av sin industriella historia och en touch av rock ’n roll. Det är Nässjö!

Platsvarumärket Nässjö är nu lanserat och det är dags att implementera varumärket. Att låta berättelserna om Nässjö med omnejd berättas vidare. Att samlas kring en känsla och en stolthet kring vår gemensamma plats. Det är med gemensamma krafter vi kan förändra bilden av Nässjö. Till vår hjälp har vi alltså nu en varumärkesplattform som beskriver det vi själva sagt om vår plats, paketerat på ett spännande sätt. Målsättningen är att göra Nässjö till en än mer attraktiv plats för invånare, besökare och investeringar. Och att det här ska gynna dig som företagare i Nässjö.

På nästa frukostmöte kommer Helena Nordström från Placebrander för att presentera den färdiga varumärkesplattformen och ge idéer på hur du kan dra nytta av den. Det blir med andra ord en uppföljning av frukostmötet i våras då vi fick en glimt av arbetet. Det är dags att gå från ord till handling! Hoppas på en intressant dialog med drivna företagare. Varmt välkommen!

Om företagsfrukostarna

Varje år arrangerar Nässjö Näringsliv AB och kommunledningen företagsfrukostar. Ett ypperligt tillfälle att träffa oss, nätverka med andra företagare och lyssna på spännande föredrag, eller som i det här fallet, samtala kring Nässjös utveckling.

Datum: Onsdagen 19 september
Tid: Kl.07.30-09.00
Plats: Hotell Högland
Kostnad: Gratis – vi och kommunledningen bjuder på frukost!

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i nedan formulär senast 14 september. Det är helt kostnadsfritt att komma.

Din mejladress

Önskemål om specialkost. 

Frågor?

Kontakta Marcus Wårdmark, på 0380-474 74 eller marcus.wardmark@nnab.se

 

 

20171019_loggor_frukost

 

Publicerad 2018-06-14 | Av: Nicole Erkensten