Föreläsning: Ta steget – bli egenföretagare

Datum: 22 februari, 2018
Tid: kl. 17.00-19.00

Helena-Nordström

Inspirationsföreläsning i Nässjö med Helena Nordström, entreprenör och platsmarknadsföringsexpert

Inspiration till din idé! Helena Nordström har en diger lista med titlar på sitt CV: TEDx-talare, platsmarknadsföringsexpert och entreprenör. Grundare av företagen Placebrander och Futurespotter, medgrundare av East Sweden Hack, Sweden Jkpg och Wifi Jkpg. Dessutom har hon varit marknadschef och vet hur det är att hoppa av en anställning för att satsa på sin dröm.

Helena Nordström har under flera år arbetat med marknadsföring och platsutveckling, bland annat på Destination Jönköping. Idag driver hon sitt eget företag Placebrander där hon är konsult och sprider inspiration och kunskap om just platsmarknadsföring.

Inspireras av Helenas resa från anställd till engagerad, kreativ och nytänkande entreprenör – alltid med nya idéer och projekt på gång. Helena delar under föreläsningen med sig av sina bästa tips och vad som var avgörande för henne att fullt ut ta steget till eget företag.

Datum: Torsdagen den 22 februari
Tid: 17.00-19.00
Plats: Nässjö Business Park, Industrigatan 42-44 Nässjö

Anmälan

Föreläsningen är kostnadsfri och Science Park(arrangör) bjuder på något att äta. Anmäl dig senast den 16 februari på Science Parks hemsida: >> Gå till anmälan

Publicerad 2018-01-19 | Av: Nicole Erkensten