Peragenda

Peragenda

Peragenda erbjuder intressenter i Nässjö Näringsliv AB 25% rabatt på deras 2 dagars Workshop – Bli effektiv på riktigt för ledningen i ditt företag!

 

När Peragenda frågar 100 företag om de jobbar med mål svarar nästan alla ja. Frågar de samma företag hur effektivt de jobbar med sina mål får man en massa olika svar.
– 87% vet inte vad de ska göra för att bidra till ledningens mål
– 81% följs aldrig upp på ledningens mål
– 49% kände inget eller mycket litet engagemang för ledningens mål

Under en två dagars workshop får du grunden i att jobba effektivt med mål och mätetal. Du får en tydlig struktur för hur man sätter en egen målstruktur som fungerar. Vi sätter tillsammans ditt företags målbild som vi sen bryter ner hela vägen. Via resultatmål, insatsmål med drivande mätetal. Det ger grunden för att bryta ner företagets mål ytterligare till konkreta aktiviteter som alla förstår. Resultatet blir ökad tydlighet och fokusering som säkrar leverans. Det ger ökad genomförandekraft och större måluppfyllelse. Dessutom bygger det en bättre arbetsplats med större engagemang och eget ansvar.

Om företaget

Peragenda AB är ett företag som med enkla verktyg, disciplin och sunt förnuft ökar företagens genomförandekraft. Tommy Einarö, som är född och uppvuxen i Nässjö grundade Peragenda 2008 efter 25 år i läkemedelsbranschen. Tommy har erfarenhet från både industrigolvet, neurofroskning och företagsledning på internationell nivå. Peragenda brinner för att bidra med både företags- och individers utveckling. Sammantaget driver det resultat hos företag och vår region.

Kontakt

Tommy Einarö
Tel: 070-870 47 21
E-post: tommy@peragenda.se
www.peragenda.se

Hotellerbjudanden


Övriga erbjudanden


Publicerad 2017-08-22 | Av: Nicole Erkensten