Nordic Wellness

NW-001

Nordic Wellness erbjuder intressenter i Nässjö Näringsliv AB 20% rabatt på årskorten Sverige, Sverige+, Guld, Guld+, Silver och Silver+ på alla sina klubbar.

Kom igång med träningen hos Nordic Wellnes! Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor och har omkring 190 klubbar runt om i landet. I Nässjö finns man i en fräsch och rymlig lokal på 1600m² med den senaste utrustningen inom styrka och kondition. Dessutom har man ett brett gruppträningsutbud, med pass som Zumba, cykel och Bodypump.

Erbjudandet

Erbjudandet gäller årskort eller autogiro-abonnemang med 12 månaders bindningstid för medlemskorten Sverige, Sverige+, Guld, Guld+, Silver och Silver+ på ALLA Nordic Wellness klubbar. För att nyttja ditt erbjudande, uppge att du är intressent hos Nässjö Näringsliv AB till någon av deras receptioner. Du kan inte nyttja din rabatt genom online köp på deras hemsida. Om du är osäker om det är rätt gym för dig, finns alltid möjligheten att provträna gratis en vecka.

Kontakt

Nordic Wellness i Nässjö hittar du på Rådhusgatan 29(Gallerian Loket) och når på telefonnumret 010-155 53 39.


 

Är du osäker på om ditt företag är intressent hos oss? Se hela listan på våra intressenter här: nnab.se/om-oss/intressenter

Hotellerbjudanden


Övriga erbjudanden


Publicerad 2017-12-20 | Av: Nicole Erkensten