KR-system & UC

Affärsinformation från UC Marknadsinformation AB hjälper dig öka din försäljning

Nässjö Näringsliv AB erbjuder dig som företagare att öka dina möjligheter till god försäljning genom att delta i ett unikt pilotprojekt tillsammans med UC Marknadsinformation AB. UC erbjuder dig ett specialupplägg som med hjälp av sin databas UC Selekt  ger dig den affärsinformation du behöver för att göra de riktigt bra affärerna.

Flera av våra intressentföretag har redan tecknat avtal och är mycket nöjda med lösningen. Detta unika erbjudande står fortfarande öppet! Kontakta Nässjö Näringsliv eller vår samarbetspartner KR-System AB, agent för UC, och ta del av erbjudandet.

I UC:s databas finns information om samtliga Sveriges aktiva företag och organisationer. Vi kan tillgodose dina informationsbehov genom hela affärsprocessen – från prospektering till analys av gjorda affärer. Du som arbetar med marknadsföring och försäljning får stor kunskap om kunder, prospekts och marknadspotential. Genom att söka och selektera i affärsdatabasen UC Selekt finner du utförlig information om alla Sveriges aktiva företag och organisationer och kan hitta nya intressanta målgrupper och kunder. Du får även tillgång till postadresser och beslutsfattare.

Med hjälp av UC:s tjänster inom affärsinformation kan du hitta nya kunder som ökar din lönsamhet.

Kontakta gärna UC:s agent KR-System för ytterligare information.


Christer Johannesson
010- 130 19 22
070-558 90 31
christer.johannesson@krsystem.se
www.krsystem.se
 


kontakt_hanna_Strom

Hanna Ström
010-130 19 23
076-850 80 32
hanna.strom@krsystem.se
www.krsystem.se

 

Hotellerbjudanden


Övriga erbjudanden


Publicerad 2012-10-09 | Av: admin