Hotell Ullinge

Hotell Ullinge

Hotell Ullinge erbjuder rabatterat logi- och konferenspris för intressenter hos Nässjö Näringsliv AB.

 

Goda grannar

Har ni bestämt er för att bo borta några nätter? Varför inte passa på att bo hos Hotell Ullinge? Våra närmsta grannar är det småländska landskapet och källvattensjön Södra Wixen. Här hinner ni med morgondopp innan frukost och kan sedan ta dagen som den kommer. Känner ni för att paddla kanot, fiska, cykla, vandra på Höglandsleden eller kanske strosa i den charmiga trästaden Eksjö? Följ magkänslan och ha en härlig dag! Maten är klar när ni kommer tillbaka. Fri parkering precis utanför Hotell Ullinge.

Tid att tänka

Läget och lugnet. Utsikten. Och så maten, förstås. Det är några av skälen till att företag som konfererat på Hotell Ullinge återkommer. År efter år. Trots att järnvägsknuten Nässjö bara ligger tio minuter bort har vi staden på behörigt avstånd. Här slipper ni bli distraherade och kan behålla fokus. Hela gänget stannar garanterat kvar på anläggningen efter dagens effektiva möten. Och plötsligt har ni kanske löst problem där ni minst anade – vid jukeboxen, i bastun vid sjön eller vid brasan på grillplatsen. Vi har ett stort utbud av aktiviteter och älskar att hitta på nya upptåg efter era önskemål. Välkommen med er konferensförfrågan!

Erbjudandet

Nedanstående priser gäller under förutsättning att bokningen sker direkt hos Hotell Ullinge.

Intressenter i Nässjö Näringsliv AB kan boka rum per telefon 0381-81060 och ange att det avser NNAB logiavtal. Läs om Hotell Ullinge på deras hemsida www.ullinge.se

Priser under kolumnen ”medlem” gäller för alla medlemmar i Nässjö Näringsliv AB, och priser under kolumnen ”ej medlem” gäller för alla som inte är medlemmar i Nässjö Näringsliv AB.

 

Logi
Medlem Ej medlem
Enkelrum/pers sö-fr  1150 kr 1350kr
Enkelrum/pers fr-sö 950 kr 1150kr
Dubbelrum/pers sö-fr 745 kr 840kr
Dubbelrum/pers fr-sö 595 kr 745kr

 

Konferens
Medlem Ej medlem
Heldagskonferens 401 kr  444kr
Helpensionskonferens enkelrum/pers 1707 kr 1969kr
Helpensionskonferens dubbelrum/pers 1449 kr  1513kr

 

Lagstadgad moms tillkommer på konferenspaketen.

Hotellerbjudanden


Övriga erbjudanden


Publicerad 2016-01-18 | Av: Nicole Erkensten