Hotell Ullinge

Hotell Ullinge

Hotell Ullinge erbjuder rabatterat logi- och konferenspris för intressenter hos Nässjö Näringsliv AB.

 

Goda grannar

Har ni bestämt er för att bo borta några nätter? Varför inte passa på att bo hos Hotell Ullinge? Våra närmsta grannar är det småländska landskapet och källvattensjön Södra Wixen. Här hinner ni med morgondopp innan frukost och kan sedan ta dagen som den kommer. Känner ni för att paddla kanot, fiska, cykla, vandra på Höglandsleden eller kanske strosa i den charmiga trästaden Eksjö? Följ magkänslan och ha en härlig dag! Maten är klar när ni kommer tillbaka. Fri parkering precis utanför Hotell Ullinge.

Tid att tänka

Läget och lugnet. Utsikten. Och så maten, förstås. Det är några av skälen till att företag som konfererat på Hotell Ullinge återkommer. År efter år. Trots att järnvägsknuten Nässjö bara ligger tio minuter bort har vi staden på behörigt avstånd. Här slipper ni bli distraherade och kan behålla fokus. Hela gänget stannar garanterat kvar på anläggningen efter dagens effektiva möten. Och plötsligt har ni kanske löst problem där ni minst anade – vid jukeboxen, i bastun vid sjön eller vid brasan på grillplatsen. Vi har ett stort utbud av aktiviteter och älskar att hitta på nya upptåg efter era önskemål. Välkommen med er konferensförfrågan!

Erbjudandet

Nedanstående priser gäller under förutsättning att bokningen sker direkt hos Hotell Ullinge.

Intressenter i Nässjö Näringsliv AB kan boka rum per telefon 0381-81060 och ange att det avser NNAB logiavtal. Läs om Hotell Ullinge på deras hemsida www.ullinge.se

Priser under kolumnen ”medlem” gäller för alla medlemmar i Nässjö Näringsliv AB, och priser under kolumnen ”ej medlem” gäller för alla som inte är medlemmar i Nässjö Näringsliv AB.

 

Logi inkl. moms och frukost
Medlem Ej medlem
  Enkelrum/pers mån-tor 925 kr 1150 kr
  Enkelrum/pers fre-sön 800 kr 900 kr
  Dubbelrum/pers mån-tor 595 kr 695 kr
  Dubbelrum/pers fre-sön 495 kr 595 kr

 

Konferens exkl. moms
Medlem Ej medlem
   
  Heldagskonferens/pers 304 kr  380 kr
  Helpensionskonferens enkelrum/pers 1383 kr 1699 kr
  Helpensionskonferens dubbelrum/pers 1183 kr  1449 kr
       

 

Hotellerbjudanden


Övriga erbjudanden


Publicerad 2016-01-18 | Av: Nicole Erkensten