Näringslivsträff på Kulturhuset Pigalle

20171030_naringslivstraff_hemsidan

Välkommen till näringslivsträff på Kulturhuset Pigalle i Nässjö! Som vanligt blir det god mat, trevliga samtal och, inte minst, spännande föreläsningar! Dessutom:  drivna företagare tar emot stipendier från Karin & Lars Axeheims stiftelse. 

Under denna kväll kommer vi att få höra om vikten av familjeföretagande, något som talarna Jens Spendrup och Fredrik Mölzer har lång erfarenhet av. Robert Nobel, programdirektör vid Handelshögskolan i Stockholm Executive Education, delar med sig av verktyg till ett lyckat företagsledande, och Pär Jonsson, Kultur- och fritidschef i Nässjö kommun, berättar om Kulturhusets möjligheter. Ge dig själv chansen att inspireras och utvecklas under en helkväll tillsammans med oss!

Datum: Måndag 11 december
Tid: Kl. 15.45-21.00
Plats: Kulturhuset Pigalle, Mariagatan 2, Nässjö
Pris: Intressenter 450 kr exkl moms / övriga 550 kr exkl moms
Frågor: info@nnab.se

Anmälan är stängd.

 

Ur programmet:

[cols]


Familjeföretaget Spendrups
Jens Spendrup, tidigare vd och styrelseordförande för familjeföretaget Spendrups, liksom tidigare ordförande för såväl Företagarna som Svenskt Näringsliv. Jens talar om vikten av familjeföretagande och tar med åhörarna på en spännande resa med insikter i entreprenörskap och utveckling.

FOTO: Peter Knutson

[/cols]

[cols]Verktyg för att utveckla ditt företag
Robert Nobel, är programdirektör vid Handelshögskolan i Stockholm Executive Education. I rollen som ledare för Handelshögskolans Executive Management Program ger han företagare rätt verktyg för att applicera akademiska kunskaper på sitt företagande.
[/cols]

[cols]Industrilås – vår resa till den internationella marknaden
Fredrik Mölzer, koncernchef för Nässjöföretaget Industrilås, berättar om företagets exportframgångar
[/cols]

[cols]Kulturhusets möjligheter
Pär Jonsson, Kultur- och fritidschef i Nässjö kommun, berättar om vad som är på gång på Kulturhuset
[/cols]